Jana Janěková

Už při škole hostovala v divadlech například v brněnském Divadle bratří Mrštíků v Národním divadle v Brně Na Zábradlí v Divadle Rubín. Na Pražské konzervatoři v roce 1976.


Pin On Uzasne Zeny

Jana Janěková Schauspielerin 1978 1978 tschechische Schauspielerin.

Jana Janěková. Dies ist eine Begriffsklärungsseite zur Unterscheidung mehrerer mit demselben Wort bezeichneter Begriffe. Při hraní jsem profík a. Nakonec objevila adoptivní listiny a nejenže zjistila kdo je její otec ale dokonce se ho vydala hledat na vlastní pěst.

- Vystudovala gymnázium a brněnskou JAMU. Upravit životopis Životopis. 464 Followers 135 Following 223 Posts - See Instagram photos and videos from jana janěková janekovajana.

Herečka Jana Janěková rozená Válková pochází ze Zlína její otec byl hudebníkem hudbě se jako dirigent věnuje také její bratr Roman Válek. Když byla malá objevil se na scéně Arnošt Janěk který dívku adoptoval. Jsem šťastná že něco co je mezi nebem a zemí způsobilo že jsem se vrátila na stará kolena ke kořenům a usadila se v rodišti předků.

Jana Janěková Schauspielerin 1978 1978 tschechische Schauspielerin. Jana se tuto pravdu neměla dozvědět ale jak sama říká měla své pochyby. Rodinné zázemí přivedlo Janu Janěkovou k uměleckému směřování a na Státní konzervatoři v Praze vystudovala herectví 1976.

Jana Janeková was born on March 30 1978 in Gottwaldov Czechoslovakia. Rodinné zázemí přivedlo Janu Janěkovou k uměleckému směřování a na Státní konzervatoři v Praze vystudovala. Jana Janěková a Jan Maxián v prvním dílu seriálu TV Nova Světla Pasáže Taková malá náhoda z roku 2007.

Studium a kariéra Pochází z umělecké rodiny otec byl hudebník sbormistr a pedagog známým hudebníkem je i její mladší bratr Roman. 1955 je i režisérka fotografka a divadelní pedagožka. Jana Janěková rozená Válková je česká herečka režisérka fotografka a divadelní pedagožka sestra dirigenta Romana Válka bývalá manželka tragicky zesnulého herce Petra Svojtky.

Moje urputnost a rychlost spoustu mužů irituje. Diese Seite wurde zuletzt am 16. Vidět jsme jí mohli v seriálech jako Četnické humoresky 3 plus 1 s Miroslavem.

Herečka Jana Janěková 5. She is an actress known for Smrt stoparek 1979 Hezké chvilky bez záruky 2006 and Velikonocní dovolená 1972. Jana Janěková Schauspielerin 1955 1955 tschechische Schauspielerin Regisseurin und Fotografin.

Fotogalerie 10 Filmografie 11 Novinky. Je dcera herečky a režisérky Jany Janěkové a herce Petra Svojtky který zemřel v roce 1982. 1978 Zlín Československo diskuze.

März 2015 um 2056 Uhr. Tritt Facebook bei um dich mit Jana Janěková und anderen Personen die du kennen könntest zu. Ponorka jim prý ale nehrozí.

Její dcera Jana Janěková mladší je také herečkou. - Jana Janěková 35 se narodila ve Zlíně. Poprvé se objevila před kamerou v roce 1983 už jako pětiletá a to konkrétně ve filmu Poklad i společně se svou matkou.

Dnes se věnuje filmovému i divadelnímu herectví. Profile von Personen mit dem Namen Jana Janěková anzeigen. Igor je hodně vytížený takže bylo fajn že jsme se víc viděli.

At the Prague Conservatory in 1976 he studied music and drama. Herečka Jana Janěková rozená Válková pochází ze Zlína její otec byl hudebníkem hudbě se jako dirigent věnuje také její bratr Roman Válek. Objevila se ve filmech Hezké chvilky bez záruky Pouta nebo dešťová víla hrála i v seriálech My všichni školou povinní nebo Cesty domů.

Facebook gives people the power to. Jana Janěková born Válková June 5 1955 Zlín is Czech actress director photographer and theater pedagogue sister conductor Roman Válka. Narozena roku 1978 ve Zlíně pochází z herecké rodinyV roce 2000 absolvovala brněnskou JAMU.

Jana Janěková Schauspielerin 1955 1955 tschechische Schauspielerin Regisseurin und Fotografin. Jana Janěková má herectví bez pochyby v krvi. Begriffsklärung bottomLinkPreText bottomLinkText This page is based on a.

Vychovávají spolu tři děti hrají divadlo a do loňska oba denně točili seriál Cesty domů. Join Facebook to connect with Jana Janěková and others you may know. Začíná rok 2020 přeji tímto všem spoluobyvatelům všechno dobré.

He comes from an artistic family his father was a musician a choirmaster and a pedagogue a well-known musician is her younger brother Roman. Jana Janěková je česká filmová a divadelní herečkaNarodila se ve Zlíně hercům Petru Svojtkovi a Janě Janěkové. Herecká profese se většinou neslučuje s místem kde by si člověk přál žít.

Herečka Jana Janěková rozená Válková pochází ze Zlína její otec byl hudebníkem hudbě se jako dirigent věnuje také její bratr Roman Válek. Dies ist eine Begriffsklärungsseite zur Unterscheidung mehrerer mit demselben Wort bezeichneter Begriffe. View the profiles of people named Jana Janěková.

She is an actress known for Vzteklina 2017 Sluha. Jana Janěková ist der Name folgender Personen. Fanklub 6 Diskuse 0 Události.

Jana Janeková was born on June 5 1955 in Zlín Czechoslovakia as Jana Válková.


Pin By ľubica Janekova On Citaty Inspirational Quotes True Words Words


Angela Molina 1955


Jaroslav Dusek Einstein Historical Historical Figures


Pin On Uzasne Zeny


Jana Janekova Celebrities Style Fashion


Jana Janekova Actors Couple Photos Couples


Jemne Zloutkove Rezy Apetitonline Cz Czech Recipes Bon Appetit Trifle


Vojta Marten Movie Posters Poster Movies


Jana Janekova A Stepnicka Lab Coat Coat Fashion


Mrkvove Muffiny S Naplni Recipe


Pin By Jarmila Jarus On Autogramy Movie Posters Historical Figures Movies


Dekorative Kloppelbilder Bobbin Lace Patterns Bobbin Lace Christmas Bobbin Lace


Olga Augustova Home Decor Decor


Werich 39 S True Quotes Torpeda Cz Funny Pictures Werichove Pravdive Citaty Torpeda Cz Vtipne Obrazky V True Quotes Funny Texts Cool Words


Svatecni Strudl Food Desserts Banana Bread


Merunky Ve Vlastni Stave Food Fruit Apricot


Centrino A Tombolo Su Disegno Antico Ganchillo Blusas Ganchillo


Padesatka Misa Weather Screenshot


Jana Janekova Actors

Jana Janěková. There are any Jana Janěková in here.